SAMSUNG GALAXY S6 CASE

Na Spigen, Verus en Ewill heeft een andere smartphone accessoire maker hun eigen cases laten zien voor de nieuwe Samsung Galaxy S6 die je direct kan bestellen. De onderstaande photo laat zien dat de case een grote uitsparing heeft aan de achterzijde voor de cameralens. Gelukkig dat de afgebeelde case transparant is. Hierdoor kunnen we een beetje zien hoe de Samsung Galaxy S6 er eventueel uit komt te zien. Behoorlijke ronde hoeken, grotere home toets, dunne body. Het lijkt een beetje een knipoog naar een Apple IPhone 6. Androidpraat - Samsung Galaxy S6 En natuurlijk, voordat Samsung daadwerkelijk de Galaxy S6 op de markt brengt blijft het gissen. Geruchten spreken van een glazen voor en achterkant en een frame, geheel uit metaal. In maart vind de Mobile World Congress plaats en daar zal de nieuwe Samsung Galaxy S6 geïntroduceerd worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *