Clash of Clans

Clash of Clans is een zeer verslavend spel ontwikkeld door Supercell. Het doel er van is om en zo sterk mogelijk dorp / leger te maken en zoveel mogelijk bekers te verdienen. Het spel is gratis, maar je kan ook edelstenen kopen om het allemaal wat sneller te laten gaan. Je kan alleen spelen of samen met je vrienden.

Grondstoffen

Je hebt 3 soorten grondstoffen in Clash of clans : Goud, elixir & duister elixir. Goud ga je gebruiken voor verdedigingswapen, muren en het stadhuis te upgraden in je dorp. Elixir zal dienen voor aanvallende doelstellingen ( legerkampen, kazernes, verbeteren van troepen). Duister elixir is de meest zeldzame grondstof in clash of clans, deze ga je nodig hebben voor de duistere troepen en voor je Barbarenkoning & Boogschutterskonining.

Dorp

Het begint allemaal met een stadhuis, een opslag voor grondstoffen en 2 verdedigingswapens.  Van hieruit kan je verder bouwen naar geweldig dorp met zeer veel verdedigingswapens, goudmijnen, elixirpompen, … Wanneer je als nieuwe speler begint ga je merken dat alles zeer vlot gaat en zeer snel zal stijgen van level / bekers. Vanaf het moment dat je een stadhuis hebt van level 8 / 9 /10 zal het allemaal een stukje langer duren. Zo ga je veel meer aanvallen moeten doen om de nodige grondstoffen te verdienen voor het verder uitbouwen van je dorp.

Troepen

Op dit moment zijn er 16 verschillende troepen aanwezig in clash of clans. Dit gaat van een simpele barbaar tot een lavahond. De troepen die je kan gebruiken hangt af welk level je stadhuis is. Vanaf een stadhuis level 9 beschik je over al deze troepen en kan je een goede aanvalsstrategie gaan verzinnen.

Clan Wars

Tijdens Clan wars neem je het op tegen andere clans. Dit om uit te maken wie over de beste clan beschikt. Het is zeer verstandig om veel Clan wars oorlogen te voeren. Zo verdien je namelijk extra grondstoffen  + je ontvangt Clan XP waardoor je clan meer voordelen ontvangt. Meer voordelen = meer winstkansen voor de oorlog = meer grondstoffen = vlottere opbouw van je kamp

Edelstenen

Zoals eerder aangegeven is het spel gratis om te spelen. Er zijn wel In-app aankopen waarmee je het hele proces kan versnellen. Nu niet iedereen wil geld uitgeven aan een spelletje daarom geeft waza.be gratis edelstenen weg. Neem zeker eens een kijkje om kans te maken op deze gratis edelstenen en je dorp direct een BOOST te geven!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *