MicroSD Slot belangrijk?

Toen Samsung de nieuwe Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge introduceerde, viel het op dat Samsung afweek van een traditie. Geen verwisselbare accu en geen MicroSD slot. Veel fans van Samsung toestellen waren verbaasd hierover. Vooral het missen van een MicroSD slot deed veel mensen de wenkbrauwen fronzen. Het is geen geheim dat Google de MircoSD kaart graag ziet verdwijnen op Android toestellen, grotendeels door beveiligingsproblemen en prestaties. Maar zolang smartphones met een groter intern geheugen nog een stuk duurder zijn, zullen de MircoSd kaartjes altijd een goedkopere optie blijven om het geheugen van je smartphone uit te breiden. Aan de andere kant is het interne geheugen van je telefoon ook een stuk sneller op het gebied van lezen en schrijven. Hoe denken jullie hierover? Geef je mening door te reageren op dit bericht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *