LG SMARTWATCH URBANE

LG heeft vandaag aangeven dat het een nieuwe smartwatch zal introduceren op de MWC 2015 in Barcelona. Deze smartwatch die draait op Android Wear heet Urbane en zal volledig van metaal zijn. De LG Smartwatch Urbane zal leverbaar zijn in zowel zilver als goudkleurig. De LG smartwatch Urbane heeft hetzelfde 1.3 inch P-OLED scherm met een resolutie van 320×320 en 245ppi pixel dichtheid als zijn voorganger, de LG G watch R. Wel heeft de LG Urbane een kleine kast en is iets dunner. De lederen band is van het 22mm formaat en dus zeer uitwisselbaar met andere bandjes. Daarnaast heeft de LG Urbane een sensor om je hartritme te meten. De LG Urbane heeft een accu van 410mAH. De LG Urbane smartwatch heeft 512Mb intern geheugen en 4Gb opslag. Een 1.2Ghz Qualcomm Snapdragon 400 zorgt voor de snelheid. Ook is de LG Urbane IP67 water en stof dicht. LG geeft aan dat de prijs bekend wordt zodra de smartwatch is geïntroduceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *