GOOGLE PROJECT ARA NAAR MWC

Het laatste gerucht over Google Project ARA is dat de modulaire telefoon en een aantal onderdelen ervan naar Barcelona komen voor de MWC. 50 modules zullen tentoongesteld worden is de verwachting. Niet alle modules zullen kunnen werken maar de verwachting is wel dat er een aantal werkende modules getoond worden. Op lange termijn zal een Project ARA telefoon gebruikers de mogelijkheid bieden om op een redelijk eenvoudige manier onderdelen te kunnen upgraden, door simpel een andere module erop te klikken. Afgelopen woensdag heeft Toshiba aangegeven, samen met de chipmaker Gujarat de chips te gaan produceren voor Google Project ARA. Toshiba zegt dat het bedrijf 2 versies zal lanceren, de Spiral 1 en de Spiral 2. Google Project ARA Toshiba’s CTO Shardul Kazi geeft aan dat de modules tussen de 50 en 500 dollar zullen liggen. Deze prijzen zullen aangepast worden in de loop der tijd om het betaalbaar te maken voor de consument. Buiten de batterij, CPU en het scherm zullen de modules Hot-swappable zijn. Dit betekent dat het loskoppelen van de modules mogelijk is terwijl het systeem in bedrijf is Google heeft grote plannen met Project ARA en wil dit zo ver mogelijk door ontwikkelen. We zijn heel benieuwd hoe het verder zal gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *