SAMSUNG GALAXY NOTE 2 KRIJGT LOLLIPOP

Afgelopen jaar in December, vertelde Samsung Finland dat de Samsung Galaxy Note 2 aan de lijst werd toegevoegd van toestellen die een upgrade naar Android 5.0 Lollipop krijgen. Nu heeft Samsung Polen bevestigd via Twitter dat de Samsung Galaxy Note 2 een upgrade krijgt naar Lollipop. De Samsung Galaxy Note 2 kwam uit in 2012. Het is alleen niet bekend wanneer de update zal plaatsvinden maar we gaan ervan uit dat Samsung deze de komende maanden zal uitrollen. In September zal de Galaxy Note 3 jaar oud zijn dus petje af voor Samsung dat ze deze smartphone alsnog gaan updaten naar Android 5.0 Lollipop. Het is alleen even afwachten wanneer de update zal uitrollen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *