MEIZU SMARTWATCH GELEKT?

Chinese en andere Aziatische markten groeien behoorlijk in de smartphone en tabletmarkt. Dit komt mede doordat kopers in deze regio’s meer gericht zijn op prijs. De interesse in smartwatches is groot in deze regio’s is groot. Om hier een aandeel in te krijgen, is er een afbeelding op internet gelekt wat misschien de nieuwe smartwatch van Meizu zou kunnen zijn. De gelekte afbeelding laat09 de mogelijke hardware zien van een Meizu Blue Charm smartwatch. Als het waar is zal deze toegevoegd worden aan de Meizu M1 smartphone en de Meizu Blue Charm Note. Androidpraat - Meizu smartwatch Zoals je op de afbeelding kunt zien lijkt het een ronde variant te worden zoals de Moto360 en de LG G watch R. Er zijn geen verdere details beschikbaar, zoals specificaties en andere features van de Meizu smartwatch. Maar de kans bestaat wel dat deze smartwatch een lage prijs zal krijgen net als de smartphones van Meizu en dat deze smartwatch alleen in Chinese of Aziatische markten verkrijgbaar zal zijn. Ook is het nieuws naar buiten gekomen dan de Chinese internetgigant Alibaba 590 miljoen dollar (520 miljoen euro) investeert in de relatief kleine en onbekende smartphonemaker Meizu. Het marktaandeel van Meizu wordt door analisten geschat op minder dan 2 procent. In januari verkocht het bedrijf 1,5 miljoen smartphones.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *