SWATCH GAAT EEN SMARTWATCH INTRODUCEREN

Swatch, een bekende Zwitserse horlogemaker heeft aangegeven dat zij binnen nu en 3 maanden een smartwatch op de markt zal brengen. Dit heeft CEO Nick Hayek gezegd in een telefonisch interview met Bloomberg. Helaas is er niets bekend over de nieuwe smartwatch van Swatch, zoals op welke os het gaat werken en welke vorm het zal gaan krijgen. Swatch is een bekende speler van horloges in diverse prijsklasse. De nieuwe smartwatch zal dan geïntroduceerd worden, tegelijkertijd met de smartwatch van Apple. Analisten verwachten dat Swatch een moeilijk jaar zal krijgen, mede door de het aantal op de markt gebrachte smartwatches. Met de eerste Swatchcollectie in 1983 begon een terugkeer voor het Zwitserse horloge. Door innovatie, gekoppeld aan een sterke marketing werd het horloge een mode-artikel. Ook vandaag is Swatch nog steeds een van de meest innovatieve en verassende horlogeproducenten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *