HERE MAPS UIT BETA

Recentelijk heeft de Android en Windows Phone applicatie HERE Maps een update gekregen met verbeterde kaarten en meer detail. Nu heeft deze update net plaatsgevonden en er is alweer een nieuwe update uit. Dit keer is de HERE Maps applicatie uit “beta”. De ontwikkelaar vind de applicatie stabiel genoeg om deze nu definitief te lanceren. Er zijn een aantal verbeteringen doorgevoerd zoals de gekozen route waar je nu 3 opties hebt, voetganger, auto en openbaar vervoer. En dat allemaal op 1 pagina (scherm). Dit in tegenstelling tot de “beta” versie waarbij je alleen de mogelijkheid had voor auto. Een andere verbetering is de map. Deze bevat veel meer informatie dan voorheen. Je kan nu op een locatie drukken en dan verschijnt er een schat aan informatie zoals, contactinformatie, foto’s en reviews. Met HERE Maps kun je ook bepaalde gebouwen en interessante objecten bekijken in 3D. De hele userinterface is verbeterd om je een nog betere ervaring te bieden wat de applicatie zeker ten goede komt. En als laatste, schijnt er ook een HERE Maps voor Apple iOS uit te komen. Wil je HERE Maps een keer proberen? Download het via de onderstaande knop:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *