SAMSUNG GALAXY S6 OF HTC M9?

Ondanks het feit dan zowel Samsung als HTC hun nieuwe smartphone (Galaxy S6 / M9) nog niet aan het publiek hebben getoond, kunnen we redelijk vertrouwen op de laatste gelekt afbeeldingen en specificaties. Met nog ongeveer een halve maand te gaan totdat deze beide smartphones op de MWC geïntroduceerd gaan worden willen we graag jullie menig vragen welke van de 2 de voorkeur heeft. Het zal een lastig keuze worden aangezien Samsung en HTC volgens de laatste geruchten veel heeft gedaan aan de negatieve punten van hun voorgangers. Voor Samsung bijvoorbeeld betekent dit, de zware TouchWiz interface en voor HTC de klachten over de camera. Gelukkig, als de geruchten kloppen aan ze aan beide wat doen. Samsung heeft aangegeven de TouchWiz interface lichter te maken voor de Galaxy S6 en HTC een 20 megapixel camera in de M9 zou zetten. En gebaseerd op de huidige geruchten, welke smartphone heeft jouw voorkeur? Geef een reactie in het onderstaande formulier.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *